Jens Kloppenborg

- Rudersdals borgerlige-liberale viceborgmester

Støt mig

18. juni 2024


Det er ikke nemt og gratis at føre en valgkamp. Udover at det koster en hulens masse penge at få trykt valgplakater, pjecer og indrykke annoncer mm. så er jeg også helt afhængig af den frivillige arbejdskraft, som er den demokratiske fernis i vort samfund. 

Kunne du tænke dig at hjælpe eller støtte mig, så er der flere muligheder. Jeg vil især i valgkampen få brug for hjælp, til at dele pjecer ud, hænge plakater op og lave torve- og markedsdage, hvor vi møder vælgerne og borgerne i øjenhøjde. Al form for hjælp, to timer, en dag eller i dele eller hele valgkampen modtages med kyshånd. Skriv gerne til mig, så hører du fra mig snarest. 

Du er også velkommen til at støtte mig økonomisk. Der skal jo være råd til at betale for at få trykt valgplakaterne og alt det øvrige valgmateriale.

Er beløbet over 20.000 kroner, vil dit navn komme til at fremgå i vores regnskab jf. gældende regler om partistøtte. Men langt de fleste bidrager med væsentlige lavere beløb. 100, 200 eller 5.000 kroner er også en rigtig god håndsrækning. Alle beløb, store som små, er du med til at støtte mit arbejde for et friere og rigere Rudersdal.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2615 2497