Jens Kloppenborg

- Din liberale folketingskandidat på Djurs

Støt mig

13. august 2021


Det er ikke nemt og gratis at føre en valgkamp. Udover at det koster en hulens masse penge at få trykt valgplakater, pjecer og indrykke annoncer mm. så er jeg også helt afhængig af den frivillige arbejdskraft, som er den demokratiske fernis i vort samfund. 

Kunne du tænke dig at hjælpe eller støtte mig, så er der flere muligheder. Jeg vil især i valgkampen få brug for hjælp, til at dele pjecer ud, hænge plakater op og lave torve- og markedsdage, hvor vi møder vælgere og borgere i øjenhøjde overalt i det østjyske. Al form for hjælp, to timer, en dag eller i dele eller hele valgkampen modtages med kyshånd. Skriv gerne til mig, så hører du fra mig snarest. 

Vil du støtte min valgkamp økonomisk, så kan du enten gøre dette ved at indbetale beløbet til Venstre i Djurskredsen på mobilepay 455 524.

Er beløbet over 20.000 kroner, vil dit navn komme til at fremgå i vort regnskab jf. gældende regler om partistøtte. Men langt de fleste bidrager med væsentlige lavere beløb. 100, 200 eller 500 kroner er også en rigtig god håndsrækning. Med alle beløb, store som små, er du med til at støtte mit arbejde for mere frihed os større valgfrihed i hverdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2615 2497